Αγαπητοί μας Συνεργάτες,

Η παραπάνω κάρτα διανέμεται εντελώς δωρεάν σε οποιονδήποτε πραγματοποιήσει εγγραφή στον Οδηγό μας αγοράζοντας το πακέτο Εφόρου Ζωής των 130 ευρώ, με το οποίο κερδίζει και την ΔΩΡΕΑΝ εκτύπωση 1.000 επαγγελματικών καρτών με Ματ Πλαστικοποίηση καθώς και 5.000 έντυπα Α5 (14,5Χ21,0).

Ταυτόχρονα πιστώνονται στον λογαριασμό σας 150 πόντοι απαραίτητοι και χρήσιμότατοι για την καλύτερη εμφάνισή σας στις σχετικές λίστες. Επιπλέον κερδίζετε ειδικές εκπτωτικές τιμές για οποιαδήποτε άλλη εκτύπωση χρειαστείτε από το KARTOPOLIS και από οποιονδήποτε άλλη επιχείρηση διαθέτει το ειδικό σήμα του List4ALL στην είσοδο της επιχείρησής του. Με τον μοναδικό προσωπικό σας αριθμό μέλους που υπάρχει στην κάρτα σας θα συμμετέχετε στις ετήσιες κληρώσεις δώρων που θα πραγματοποιούνται στο τέλος κάθε έτους σε ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία που θα σας γνωστοποιείτε εγκαίρως.

Στις 31 Δεκεμβρίου κάθε έτους οι 3 πρώτοι από ολόκληρο τον οδηγό θα κερδίζουν από το KARTOPOLIS άλλες 1.000 επαγγελματικές κάρτες και 10.000 έντυπα Α5 (14,5Χ21,0) ή 5.000 Α4 (21,0Χ29,7) συν τις κάρτες, καθώς και εμφάνιση για ένα έτος σε 3 επιπλέον περιοχές της προτίμησής σας.

Με όλα αυτά θέλουμε από την πρώτη στιγμή να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας σε εμάς, ώστε με περισσότερα εφόδια να βρεθείτε καλύτερα εξοπλισμένοι στην μάχη της διαφήμισης της επιχείρησής σας.

ΠΩΣ ΑΥΞΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.

  • Με οποιαδήποτε εκτύπωση πραγματοποιήσετε από σήμερα και μελλοντικά θα πιστώνονται στον λογαριασμό σας οι αντίστοιχοι πόντοι από τα ευρώ της εκτυπωτικής σας παραγγελίας στο KARTOPOLIS.
  • Σε περίπτωση ίσων πόντων μεταξύ 2 ή περισσοτέρων επιχειρήσεων στην καλύτερη θέση θα εμφανίζεται η επιχείρηση που πραγματοποίησε την τελευταία εκτύπωση χρονικά. Αν δεν προκύπτει πλεονέκτημα από αυτό το κριτήριο, η κατάταξη θα καθορίζεται με βάση την αλφατική σειρά της επιχείρησης που προκύπτει από τον διακριτικό της τίτλο.
  • Με την σύσταση για εκτύπωση στο KARTOPOLIS ή για εγγραφή στο List4ALL στο πακέτο Εφόρου Ζωής οποιουδήποτε φίλου του χωρίς κανέναν αριθμητικό περιορισμό συστάσεων, θα πιστώνονται στο λογαριασμό σου το 50% των πόντων από την εκτύπωση που θα πραγματοποιήσει ή από την εγγραφή του στον Επαγγελματικό Οδηγό μας. Ακόμη δηλαδή και με την απλή εκτύπωση 1.000 καρτών ενός φίλου σας στο KARTOPOLIS εσείς θα κερδίζετε 15 πόντους στην κατάταξη της κατηγορίας σας αρκεί στην παραγγελία του ο φίλος σας να έχει αναφέρει και τον δικό σας αριθμό μέλους από σύσταση.
  • Για κάθε 5 συστάσεις που θα ολοκληρώνετε εκτός από τους αντίστοιχους πόντους που θα κερδίζετε, σας επιβραβεύουμε με επιπλέον περιοχή προβολής της επιχείρησης σας πέρα από τη αρχική σας καταχώρηση που είναι και η βασική σας.
  • Με την συμπλήρωση 10 συστάσεων κερδίζετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την διαφημιστική σας προβολή σε ειδικό BANNER σε όλες τις κατηγορίες της περιοχής της βασικής σας καταχώρησης για 1 έτος αρχής γενομένης από την ημερομηνία εκπλήρωσης του στόχου.

Με αυτές τις ΔΩΡΕΑΝ παροχές θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμισή σας και να σας αποδείξουμε από την πρώτη κιόλας στιγμή ότι θέλουμε και μπορούμε να είμαστε στο πλευρό του κάθε επαγγελματία - επιχείρησης ως συνεργάτης που εκτιμά οποιοδήποτε κόστος εκτύπωσης πραγματοποιήσετε ή συστήσετε σε εμάς. Σε περιμένουμε να μεγαλώσουμε την ομάδα μας και με την δική σου συμμετοχή.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων