Διαφημιστικά banners για την επιχείρηση σας από τον Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Οδηγό Ελλάδος List4ALL.GR για αποδοτική προώθηση!

Τα Banners είναι διαφημιστικά πλαίσια στο διαδίκτυο που παρουσιάζουν συνήθως το λογότυπό σας ή τον διακριτικό σας τίτλο και με ένα κλικ ο χρήστης οδηγείται σε μία ιστοσελίδα, συνήθως στο site του διαφημιζόμενου. Τα banners είναι μικρά σε μέγεθος, συνήθως σε μορφή τετραγώνου και μπορούν να είναι είτε στην αρχική σελίδα του List4ALL.gr είτε σε οποιαδήποτε επαγγελματική κατηγορία της επιλογής σας σε όλες ή σε επιλεγμένους νομούς ή περιοχές.

Τα διαφημιστικά banners αποτελούν έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης μιας επιχείρησης, των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Απευθύνεται τόσο σε νέους πελάτες αλλά και σε ήδη υπάρχοντες ως υπενθύμιση ή για παρουσίαση κάποιου νέου προϊόντος/υπηρεσίας. Αποτελεί επίσης ένα ισχυρό μέσο ενδυνάμωσης της εταιρικής ταυτότητας (brand name), χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να κλικάρει κάποιος καθώς γίνεται παρουσίαση της επιχείρησης έτσι και αλλιώς. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα καθιστούν τα banners ως μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες τεχνικές διαφήμισης.

Στον ηλεκτρονικό μας οδηγό μπορείτε να επωφεληθείτε από την μεγάλη του επισκεψιμότητα, την συνεχής και ολοένα αυξανόμενη διαφήμισή του σε επιχειρήσεις και καταναλωτές με απίστευτα οικονομικά πακέτα προβολής, πάντα στο πνεύμα της ομαδικότητας και της ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε.

Κάθε ενδιαφερόμενος για προβολή της επιχείρησής του σε διαφημιστικό banner μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας στο 2104959188 - 6907 552516 ή στέλνοντας email στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.