Ο Πανελλήνιος Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Κατάλογος List4ALL.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που μας επιδείξατε επί 10 συναπτά έτη και αφιερώνεται αποκλειστικά στο πελατολόγιο της Διαφημιστικής - Εκτυπωτικής KARTOPOLIS. Παρέχει την δυνατότητα σε οποιαδήποτε επιχείρηση της χώρας μας να καταχωρηθεί και να διαφημίσει την επιχείρησή ή την υπηρεσία του ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ με μοναδικό κριτήριο να διαθέτει την ειδική κάρτα προνομίων BONUS KARTOPOLIS η οποία και αποδεικνύει την προτίμησή του και την επιλογή του να εκτυπώνει σε εμάς.

 Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οποιοσδήποτε έως σήμερα έχει συνεργαστεί ήδη μαζί μας θα παραλάβει την κάρτα BONUS εντελώς δωρεάν και θα δημιουργήσει τον δικό του λογαριασμό πετυχαίνοντας έτσι την άυξηση της αξίας και της επισκεψιμότητας της επιχείρησής του και της εταιρικής του ιστοσελίδας. Επιπλέον με την κάρτα BONUS που θα διαθέτει, κερδίζει επιπλέον εκπτώσεις για οποιαδήποτε εκτύπωση χρειαστεί από εδώ και πέρα, τιμές ακόμη χαμηλότερες από τις ήδη υπάρχουσες στους αναρτημένους τιμοκαταλόγους μας.

Αν δεν έχεις συνεργαστεί ποτέ ως σήμερα μαζί μας και θες να καταχωρήσεις και εσύ την επιχείρησή σου στον οδηγό μας, μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα είτε με μια πρώτη εκτύπωση στο KARTOPOLIS ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την αξία της, είτε συμμετέχοντας στο πρόγραμμα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ το οποίο σου προσφέρει με την εγγραφή σου ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ εκτός από την καταχώρησή σου και τις επαγγελματικές σου κάρτες και τα έντυπά σου ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. 

Ο Επαγγελματικός Κατάλογος List4ALL.gr είναι ο μοναδικός οδηγός που θα δίνει την ευκαιρία σε κάθε μέλος του παλιότερο ή νέο να καθορίζει την σειρά εμφάνισής του στις εκάστοτε σελίδες του ΧΩΡΙΣ να πληρώνει επιπλέον ποσά διαφημιστικής προβολής. Κάθε εκτύπωσή του στο KARTOPOLIS αντιστοιχεί σε πόντους που μεταβάλλουν προς μία καλύτερη θέση του στις ειδικές κατηγορίες κάθε υποσελίδας. Ο πρώτος σε πόντους κάθε υποσελίδας θα εμφανίζεται με ακόμη εντονότερη έμφαση δίνοντας σε όλους το κίνητρο να ανέβουν στην θέση αυτή. 

 Και αν κάποιος δεν χρειάζεται να εκτυπώσει οτιδήποτε δεν θα αποκλειστεί από την βελτίωση της θέσης του στον οδηγό μας. Αρκεί να μας συστήσει σε οποιονδήποτε είτε για εκτύπωση είτε για καταχώρηση και θα κερδίσει το 50% των πόντων που θα αναλογούν στους πόντους της εργασίας του φίλου του αρκεί αυτός να αναφέρει κατά την εγγραφή του και τον δικό σου προσωπικό κωδικό μέλους. 

Με την κάρτα BONUS που θα διαθέτεις από εδώ και πέρα και με τον μοναδικό κωδικό - αριθμό μέλους θα συμμετέχεις στις ετήσιες κληρώσεις δώρων που θα πραγματοποιούνται την τελευταία εβδομάδα κάθε έτους σε χώρους που θα ενημερωθεί ο καθένας προσωπικά, δίνοντας ακόμη μια ευκαιρία σε κάθε μέλος μας να κερδίσει ακόμη περισσότερα από την συνεργασία μας. 

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την έως τώρα προτίμησή σας καθώς και να καλοσωρίσουμε το κάθε νέο μέλος στον οδηγό μας. Η ομάδα του List4ALL.gr και του KARTOPOLIS θα είναι πάντα στο πλευρό του κάθε επαγγελματία με Ολοκληρωμένα Πακέτα Διαφήμισης και πρόθυμοι να ακούσουμε την γνώμη σας για να δημιουργήσουμε ΜΑΖΙ ακόμη καλύτερες συνθήκες για τις επιχειρήσεις μας.

 

Σας ευχαριστούμε